Hvem er jeg

Hej med dig, jeg hedder Dorthe Stenhøj, er smykkehåndværker og en ægte smykkenørd! Jeg kan helt ærligt sige, at jeg elsker at lave mine smykker mere end champagne – ok, næsten i hvert fald.

Jeg har mit eget smykkeværksted gemt væk på Tåsinge ved Svendborg. Det er min egen lille smykkehule, hvor jeg designer og fremstiller mine smykker. Her skaber jeg smykker, der er farverige og ser godt ud på enhver.

Min stil er legende og fuld af liv. Jeg kan ikke lade være med at tilføje et lille glimt af humor i mine designs. Hvad siger I til en ørering formet som et cocktailglas eller en broche der ligner en dansende flamingo? Ja, det er lige mig!

Men hvor får jeg min inspiration fra? Jamen, det er simpelt. Jeg suger inspiration fra alt omkring mig. Lige fra farverige plastikposer, skøre mennesker jeg møder på gaden, og til de mest fantastiske stemninger i musik og fortællinger. Min smykkekunst er som min personlighed – sprudlende, farverig og altid klar til en fest.

For at toppe det hele, er jeg også uddannet ædelmetal formgiver fra Institut for Ædelmetal//eksperimenterende smykkekunst. Jo, jeg har papirerne i orden?  Og jeg er også et stolt medlem af Danske Kunsthåndværkere og Designere.

Så, kære smykkeelsker, hvis du er klar til at hoppe med på farvernes karussel, så gå på opdagelse i mine designs og træd ind i mit eventyrlige smykkeunivers. Jeg håber, du vil elske mine smykker lige så meget som jeg gør.

Stay fabulous og husk glimmer!

 

 

 

 

 

Facebook
Instagram